• 329
    bu tip lafları sevmiyorum ama bugün yönetim istifa diyenler çok büyük ihtimalle transfer taraftarıdır. elbette aynı kişiler değildirler, böyle bir önyargım yok ama "transfer taraftarı zihniyeti" 2016 eylül'ünde tepeye sabitlenmiş olan "yönetim istifa" başlığını da dursun efendi üç tane transfer yapınca "tepkiyi keselim, şimdi takıma destek olma zamanı" deyip indirtmişti. alınan adamlar da eren derdiyok, tolga ciğerci, cavanda ve nigel de jong'tu, herkes havalarda uçuyordu.

    galatasaray'ı forvet diye eren derdiyok'a mahkum etmek kabul edilemez bir durumdur ama "sattığın kadar al" cezasını mustafa cengiz getirmedi. çok basit bir mantık var, adam almak için adam satacaksın, tek istisnası da bonservisi elinde olan futbolcu. onu da temmuz ayının başına kadar aldın aldın, sonra avucunu yalarsın anca. o treni dünya kupası bilmemne derken yönetim ve fatih hoca el ele kaçırdılar zaten. ondan sonra oyuncu almak için adam satmaya mecbur olduk.

    gomis'i arabistan'a gitmeye yalvar yakar ikna ettik, o parayla emre akbaba'yı aldık. sonra maicon'u satacaktık satamadık, feghouli ve belhanda "bana ne kardeşim gitmiyorum bir yere" deyip teklifleri reddetti. yönetim de transferin son günlerinde haliyle kimseyi alamadı. çünkü aldığı adam da matah bir oyuncu olmayacaktı.

    transferin son gününde bedavaya alınan ve türkiye'de yaşamaya ikna edilecek adam en fazla bursaspor'un getirdiği diafra sakho veya göztepe'deki jerome ayarında biri olurdu, bence bu tip bir adam aka karaya bakmadan alınmalıydı, en azından sayısal olarak iki tane santrforumuz olurdu. ama alınmadı diye de yönetimi asmam. ha diafra sakho'yu izleyip hayranlık duyan, "şampiyonlar ligi'nde bizi sırtlar, gruptan çıkarırdı" diyen varsa söylesin tartışalım.

    yönetimin elinde para yok, "niye forvet alamadınız" diye fırça yiyor. niye acaba amk? fener 1.5 milyon euro ödeyerek slimani'yi anca bir sezonluğuna kiralamayı başarabildi, beşiktaş vagner love'a 3 milyon euro gömdü çıkan netice ortada. biz bunları beğenmeyiz, bize hem bu adamlardan daha iyisini alacaksın hem de bonservissiz alacaksın. alamadın mı? yuuuuh yönetim istifa! defolun o koltuktan şerefsiz adamlar!

    manyak mısınız abi siz? kaç senedir futbol izliyorsunuz, santrforun iyisinin ucuza alınamadığını hala anlamadınız mı? monchi'yi getirsen bedavaya hangi santrforu alabilir? bir oturun düşünün ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın