• 328
    istifa etsinler, iyi hoş fakat yerlerine kim gelecek.
    taraftarımızın unuttuğu bir şey var. seçimlerde bu yönetimden sonra en çok oy alan dursun özbek'ti. bu yönetim olmasa kesin kazanacak olan kişi yine dursun özbekti.
    mustafa cengiz yönetimi pek çok şekilde eleştirilebilir, forvet alınmaması, amatör şubeler... ama pek çok artıları vardır. bugün çıkamadığımız için üzüldüğümüz şampiyonlar ligine gelmenizi sağlayan mustafa cengiz yönetimidir. borçları yeniden düzenleyen mustafa cengiz yönetimidir.(%30-%70) 2017 haziranda açıklanan menajerlere 3 milyon dolarlık borcumuz vardı hatırlarsınız. kendi döneminde tek kuruş menajerleri para verilmeyen mustafa cengiz yönetimidir.

    kendileri dönemindeki transferiyle hareketlerine bakalım. nagatomonun bonservisi alındı. muğdat çelik ucuz bir bedelle takıma geldi. cavanda satıldı. onyekuru geldi. ndiaye geldi. emre akbaba geldi.ömer bayram geldi. bu transferlerden hangisine karşı çıktık, belki biraz muğdat. eksileri olan forvet transferinin bu kadar tepki almasının sebebi yönetimin kendisidir. taraftarı beklentileri sokmak büyük bir hataydı.

    bir de kendilerini 21. yüzyıldaki yönetimlerle karşılaştıralım.
    rahmetli canaydın mı daha iyiydi, adnan polat mı, yoksa malum şahıs mı. ünal aysalı ben de severim ama kendisi döneminde, hala maaşını ödediğimiz tarıktan tutun ontivererolara bol sınırlı maaşlar verilmedi mı. selçuk'a bu sözleşmeyi yaptıranlar yine ünal aysal yönetimi değil miydi.

    peki türkiye deki mevkidaşlarına bakalım. fik-fik i mı galatasaray başkanı istersiniz yoksa yürüyen vizyonu mu?

    medyanın da kendilerine yaptığı baskıyı mutlaka görmüşsünüzdür. peki neden? milyon dolarlarlık arazileri su pahasına elden çıkarmadığı için olabilir, belki menajerlere para akıtmadığı içindir ama bu yönetime belli bir kesim cephe almış.

    bu kadar uzun bir entry'den kendilerinden çok memnun olduğum anlamı çıkmasın, amatör branşlarda ortaya çıkan olaylar rezaletten başka bir şey değil(bu kısmı çok uzatmayacağım daniel torzser in bu konularda çok güzel entryleri var nihayetinde sözlüğün basketbolcusu kendisidir) ama ben yine de kendilerine sezon sonuna kadar fırsat verilmesini diliyorum.

    mutlaka fikir farklılıklarınız olacaktır. entry de beğenmediğiniz bir şey varsa bir mesaj uzağınızdayım. bu entryde birinizi herhangi bir şekilde gücendirdiysem özür dilerim. mesaj atarsanız her şekilde düzeltirim.

    not: sanıyorum günün ilk entrylerinden olacak. kesinlikle bilerek değil. kktc de yaşadığım için bizim ülkenin saatinin bir saat geriden gelmesi sonucu oluşan bir durum şimdiden özür dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın