resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16084
    sneijder’in galatasaray’a dönmesine karşı olanların bazılarının galatasaraylı olduklarından şüphe ettiğimi belirtmek isterim. aynı şey melo için de geçerli. tabi ki tamamı değil ama özellikle twitter'daki büyük çoğunluğunun böyle olduğu kanaatindeyim. uğur karakullukçu gibi bazı genç, tecrübesiz ve beyan ettikleri yanlışların esiri olup yanlışında inat eden ve gönderilirken karşı çıktığı halde bu saatten sonra dönmesinin faydasız olacağına inanandığı söyleyenler hariç tabi.

    yukarıda ifade ettiğim gibi, bu tür insanlar galatasaray sözlükte o kadar değil ama twitter’da büyük çoğunlukla böyle. fenerbahçeli ve beşiktaşlılar tamamen ürküyorlar ve açıkça da yazıyorlar bunu ama galatasaraylı görünenlerin de çok küçük bir yüzdesi böyle.

    yeni isimler açık olmak, gençlere öncelik vermek tabi ki önemli ama sneijder gibi bir yıldız’ı bulmak kolay değil. isterdim ki fransa’dan direkt bize gelsin ama ona da fenerbahçeli bülent uygun mani oldu. şu anda on numara pozisyonumuz bomboş. belhanda on numara olmadığını bizzat açıkladı, emre akbaba daha ziyade kanat oyuncusu. diğer orta sahalar ön libero.

    bonservis ücreti olmaksızın gelirse birbuçuk yıl faydalı olacaktır. daha sonra da yardımcı antrenör olarak devam etmesi gerektiğini düşünüyorum ama fatih terim’in buna evet demesi hem de kalpten demesi gerekiyor. aksi halde baştan sakat doğar bu ilişki.

    edit: sneijder'in dönüşüne her karşı çıkanı kastetmediğimi belirtmek isterim. o nedenle ufak bir düzeltme yaptım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın