resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 16077
    david luiz, 2014 yılında chelsea'dan ayrıldı. ayrıldıktan sonra chelsea taraftarı kendisinin ne kadar kötü bir savunmacı olduğunu söyledi, psg-chelsea eşleşmesinde adamla dalga geçtiler. david luiz o maçta gol attı, taraftarın önünde sevindi, ne kaybettiğinizi görün gibilerinden. 2016 yılında conte'nin isteği ile chelsea'ye geri döndü. conte'nin 2017'de yaşadığı şampiyonlukta 3'lü defansın en kritik ismiydi.

    quaresma, beşiktaş'tan tekme tokat kovuldu, 3 sezon sonra geri geldi 2 şampiyonluk gördü.

    emre belözoğlu, yine quaresma ile aynı sene fenerbahçe'den ayrılıp bonservisini alıp atletico madrid'e gitti. o sezonun devre arası fenerbahçe'ye döndü, takımıyla uefa yarı finali gördü. adam hala daha oynuyor.*

    hadi bunları sallayın, necati 2007 yılında önce kiralık, sonra 2009 yılında bonservisini alıp ayrılmıştı galatasaray'dan. 2012 şubat'ında geri döndüğü galatasaray'ın deplasman golcüsü oldu.

    muhakkak kötü örnekleri de vardır, ancak hiç muhakeme etmeden geri dönmesinin kötü olacağını söylemek biraz ezbere oluyor. sneijder&galatasaray birlikteliği taraftarlar için de, futbolcu için de, hatta kulüp için de özel şeyler hissettirdi. gelişi, oynadığı maçlar, attığı goller, sahada olduğu her an özeldi. şimdi geri dönse, birebir olmasa da benzer duygular yine kıpraşacaktır.

    takımda eksik çok, para da yok. şu an gidip mahmoud dahoud'u, adrien rabiot'u falan alabilecek halimiz yok. minimum maliyete en uygun futbolcuyu bulmak durumundayız. o da maksimum sezon sonuna kadar falan. böyle adamların gelişi taraftarı da, teknik heyeti de morallendirir. getirdiğin adam dünya kupası finali oynamış, şampiyonlar ligi kupası kazanmış sneijder. bazı arkadaşlar öyle bi anlatmış ki, sanki gidip bilal'i akhisar'dan geri alacağız sanırsın.

    fatih terim'in de okey vermesi gayet güzel haber.
App Store'dan indirin Google Play'den alın