• 39
    (bkz: #2556316)

    bu entarimde de bahsettiğim gibi bir dönem şahsımın da yapmış olduğu spordur. futbola göre bence çok daha zor çünkü sürekli koşmak zorundasınız. mocuishle ağabeyimin de bahsettiği gibi beş kişi ile oynanır. bu beş kişiden biri olan kaleciye kendi yarı sahanızda yalnızca 1 defa geri pas verme hakkınız vardır. toplu halde hücum edilip toplu halde defans yapılır. refleksleriniz kuvvetli ve bilekleriniz inceyse çok fena çalımlar atıp gol atabilirsiniz. topa veya rakibe kayma asla yoktur. kaleci kaydığı vakit penaltı olur. tacı ayakla kullanırsınız ve bazı değişik hakemler çizgiye basma gibi saçma bir kural getirebilir. biraz tekniğiniz varsa çok iyi işler yapabilirsiniz.

    tabii bu bahsettiğim kurallar 2010 yılında benim oynadığım zamana ait. o dönem halı saha kullanan arkadaşlarımız da vardır. ama bence topa vururken çok da rahatsız etmeyecek bir spor ayakkabı tercih edilmelidir.

    ufak bir ipucu ya da bug diyelim; maçtan önce 5 kiloluk ağırlık topları ile pas çalışması yaparsanız, o ağır futsal topuna zımba gibi şutlar çeker rakibinizi korkutabilirsiniz.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın