resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 621
    hakkinda yapilan elestirilerin, takimin genel hali goz ardi edilerek yapilmasini anlamli bulmadigim nijeryali futbolcu.

    su siralar takimdaki oyuncularin bireysel performanslari uzerinden degerlendirmeler yapmak bana oldukca anlamsiz geliyor. icinde bulundugumuz durumdaki problem oyuncularin bireysel performanslarindan cok daha ciddi bir boyutta. tudor'un 3-5-2'si ugruna kurulmus nispeten yasli bir takimdan, terim'in tek bildigi plani uygulamasini beklemek hayalcilik oluyor. kadromuzda bircok plana uyum saglayabilen, oyun olgunlugu ve oyun zekasi yuksek oyuncular yok. belli isleri yapabilecek siradan futbolcularimiz var. onemli olan eldeki kadronun en verimli olabilecegi plani belirleyip, bu dogrultuda calismak.

    dikkat ederseniz icinde bulundugumuz sezonda bire bir oyuncu performanslari mactan maca oldukca degisebiliyor. onyekuru'nun tek bir mactaki performansi, kendisini bruma'yla kiyaslanabilecek hale getirirken; baska bir performans kendisinin yasin'le bir tutulmasini saglayabiliyor.

    onyekuru yahut kadromuzdaki herhangi baska bir futbolcunun degerlendirmesi yapilirken, tek maci referans almak yerine genel durumun goz onunde bulundurulmasi cok daha saglikli olacaktir
App Store'dan indirin Google Play'den alın