• 1189
    1.5 yıl önce (yani 17 yaşındayken) ozan kabak’ın sözleşmesine 7.5 milyon euro’luk opsiyon koydularsa bundan ötürü eleştirilmeleri pek anlamlı değil.

    düzenleme: haklarındaki eleştirilerin de, övgülerin de slogan şeklinde yapıldığı yönetimdir. mesela en çok eleştirildiği konulardan iki tanesi 2015-2016 yaz transfer sezonu ve 2016-2017 sezonu için alınan cezadır. oysa gelmesi çok muhtemel bu cezayı engelleyebilmek için maddi açıdan pozitife yakın bitirilen bir transfer dönemi olmuştu, kadroya istenen takviyeler de bu sebeple yapılamamıştı (grosskreutz rezaleti gibi hadiseler de insanlarda haklı isyanlar yaratmıştı). transfer cezasının müsebbibi de kendilerinden önceki yönetimlerdi. ama bunu doğru bir iletişimle ilk gün çıkıp anlatmaları gerekiyordu. öte yandan yaptıkları faydalı çalışmalar da oldu, mesela 2018-2019 başında cengiz yönetiminin uefa ile ceza engellemesi için görüşmelerde kullandıkları en büyük silah birkaçay önce gerçekleşen sermaye artışıydı, bunun bütün altyapısını da özbek yönetimi başarmıştı.
    ama gerek temsil kabiliyetleri, gerek iletişimdeki facia stratejileri, gerek ise de galatasaray tarihindeki en etik dışı yönetim hareketlerinden birisi okan baskın seçim denemesiyle seçimi kaybetmeyi fazlasıyla hak etmişlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın