• 6615
    8 aralık 2018 galatasaray çaykur rizespor maçını yine 2-0 öndeyken 2-2 berabere bitirdiğimiz için haklı olarak çok üzülmüş ve öfkelenmiş taraftardır. ama öfkelenirken bazı şeyleri gözden kaçırmamak gerekiyor.

    1- forvetimiz yok. yönetimin büyük bir hatası.
    2- belhanda, fernando, emre akbaba, ndiaye, donk gibi orta saha ve fark yaratmasını beklediğimiz oyuncularımız bu maçta yoktu.
    3- güçlü bir yönetimimiz yok. özellikle abdürrahim albayrak bu sene tam bir hayal kırıklığı. her şey ay lav yu hocamla yürümez.
    4- türkiye futbolunu yönetenlerin net olarak galatasaray'a karşı olumsuz tavrı var. fbjk'li dolmuş oralar, biz de izlemişiz.

    ister inanın ister inanmayın ama bize çıkan bu aşırı abartılı cezalar fbjk aleyhine çıkmazdı. fb'den jailson'a ceza versen ne ya, zaten bitikler. fırsatı bulup bize yapıştırdılar. hakem kararlarını da geçtim.

    şu sakat ve cezalı dolu halimizle iyi top oynama ihtimalimiz düşüktü. ahmet, eren, muğdat, maicon, selçuk, ömer gibi oyuncularla rakibe bariz üstünlük kurmayı geçtim, normal üstünlük kurmak bile içeride dışarıda zor.

    tüpçü cezaları yağdırdı, zaten sakatlar da vardı, eee kadro da zaten dar. tam istedikleri gibi oldu yani. şu anda birbirimizi yiyoruz ohh.

    fatih hocayı ağır eleştirmek ise bana göre büyük bir haksızlık. en az suçu kendisinde görüyorum. sanmıyorum ama başakşehir bir kez daha yenilirse bu hafta, harika olur, yine bir fırsat yakalarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın