• 4
    - kötü kadro yapılanmasından kasıt sadece bir mevkideki eksiklik.

    - 2 - 0'dan tamamen teknik - taktik sebeplerden ötürü 2 - 2'ye dönen maç sonrası kaotik ortamdan sonra yapabileceği hiçbir şey olmamasına rağmen yine de çabaladı yönetim. devletin tepesinden 17 kulübe dek herkes karşınızdayken bazı şeyler konuşarak, masaya yumruk vurarak vs. olmuyor. 10 kurdun saldırdığı 2 kurt basiretsiz değil, sayıca azdır ve yem olmaktan başka bir şey yapamaz.

    - d*rsun'un kurduğu kadro, hak etmeyen oyunculara hak etmediği paraları vererek kuruldu. d*rsun'un da çalışanı olan adını anmak istemediğim zat da gelir gider dengesini yanlış hesapladı. o da yetmedi, uefa ensende boza pişirdi, ceza almamak için kırk takla attı yönetim. bu arada riva ve florya'dan gelen paraların nereye gittiği meçhul, oyunculara aylarca para ödenmemişti. maicon satılacaktı, arapların iş bilmezliğinden o da yalan oldu. neyle alsınlar forveti? öpücükle mi?

    - abdürrahim albayrak meselesi çetrefilli mesele. atsan dert tutsan dert. onu basın sözcüsü yapmak belki eleştirilebilir ama kulüp içi dengelerde sıkıntı çıkarabilecek bir durumu da olabilir.

    - dalkavukluk kalitesizliktir. dalkavuk insan kalitesiz insandır. dalkavuk olmayınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın