resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1870
    riva ve florya'da yediğimiz kazık, buralardan gelen paralara rağmen futbolcuların aylarca ödenmeyen maaşları, uefa'dan gelecek olan men cezası ve galatasaray küçük olsun benim olsuncu birtakım liseci ağır topların baskısı altında yönetime gelip;

    - uefa'dan men cezasını engelleyen,
    - oyuncu alacaklarını ödeyen,
    - fatih terim'i her türlü yücelten ve asla en ufak bir imayla dahi eleştirmeyen, işine karışmayan,
    - kulübe kaynak yaratmak adına gayet güzel sponsorluk anlaşmaları imzalayan,
    - bu ve önümüzdeki sezonlarda zarar etme lüksü bulunmayan ve adımlarını buna göre atan,

    bir başkandır. forvet almadı diye eleştirilmeyi hak eder mi? eder. forveti alamamasının sebebi de bildiğin gelir gider hesaplarını yanlış yapan ve utanmadan 30 ağustosta tatile çıkan eski kulüp çalışanıdır. onun da görevine son verilmiştir.

    vallahi kimse masal anlatmasın. bu sezonki başarısızlık terim'indir. ne güzel, yönetim öne çıksa "hocayı eziyorlar hülooğğğ," yönetim geri planda dursa "hocayı kalkan yapıyollar hüloooğğğ." bir forvet dışında hocanın her dediğini yaptı adamlar. kulüp bolluk içinde yüzmüyor, sizin şımarık hevesleriniz ve dalkavukluğunuz sebebiyle galatasaray'ı ateşe atmayı herkes bilir. d*rsun da sizin suyunuza gitmek için takımı geçen sene böyle doldurdu işte, şimdi kurtulamıyoruz.

    terim'in de yönetimin de arkasında durmayanı anlarım. ikisini de istemiyordur. ben terim'in de yönetimin de kalması gerektiğini düşünenlerdenim. lakin bir tarafı aklamak için tüm suçu yönetime atmak art niyettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın