resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 898
    akademinin göz bebeği, takımımızın genç yeteneği, karakteri, oyun bilgisi yüksek, süper çocuğumuz.

    evet on milyon euro gibi bir paradan bahsediyoruz. böylesi zor bir dönemde ihtiyacımız da var. fakat on milyon euro 25 26 yaşlarında, iyi kötü performans veren bir futbolcu için iyi para. 18 yaşında, sahadaki herkesten daha fazla sorumluluk alan, oyun bilgisiyle ve müdahaleleriyle kendisine hayran bırakan, böylesi bir potansiyel için çok da iyi bir para değil.

    futbol piyasası değişti artık, genç potansiyellere çok iyi paralar veriliyor. üstelik ligimizden de transferler yapılıyor. ozan'a teklif de geldiğine göre, ozan biliniyor, takip ediliyor. ozan daha fazlasını da gösterebilecek, yapabilecek bir kardeşimiz. şimdi parayı bulur bulmaz satmak, ozan'a güvenmemek demek bence. çünkü olası bir şampiyonlukta, belki uefa kupasında bir başarıda, ozan'a çok daha fazlası teklif edilecektir. ozan her haliyle, her oyunuyla bu olası başarılarda, önlerde geleceğinin sinyallerini veriyor.

    yani şahsi kanaatim, ozan'ın genç yaşına rağmen, takımda en iyi performans veren futbolcu olduğu ve böylesi bir potansiyeli göndermek için çok erken olduğu yönünde. tabiki değerini bulursa (ki bana göre o değer; yirmi milyon civarı ve sonraki satışından oldukça iyi bir pay. tabi gideceği kulübün de, tekrar transfer yapabileceği bir kulüp olması koşuluyla) satılmasının mahsuru yoktur. ama bu aşamada, potansiyelinin değeri on milyon euro değildir.

    şunu da şuraya bırakalım, http://gss.gs/bJP.jpeg
App Store'dan indirin Google Play'den alın