resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 888
    2015 senesinde, henüz 20 yaşındayken kiralık olarak takımımıza katılan jason denayer, oynadığı futbolla beğenilmemiştir. 2017/2018 sezonunda, 22 yaşındayken tekrar kiralanan denayer'in o sezon performansı ise taraftarların en iyimser haliyle %60'ının beğenisini kazanmıştır. aynı denayer, 2018/2019 sezonunun başında, 23 yaşındayken, kendi takımında* kadroda istenmeyen haliyle, kendi liginde bile şampiyonluk iddiası bulunmayan olimpik lyon'a bonuslarla beraber 10m €'ya satılmıştır.

    ozan kabak ise henüz daha 18 yaşındayken(denayer'den 2 yaş küçükken) takımımızda ilk 11'in değişmez ismi olmuş ve taraftarımızın en kötümser ihtimalle %70'inin beğenisini kazanmış, çoğu maçından sonra "takımımızın ayakta kalan 2 veya 3 isminden biri" olarak tanımlanmıştır.

    ozan'ın daha kariyerinin bu kadar başında bu durumdayken, denayer o fiyata satılmışken, kendisinin 20m €'ya gitmesi gerektiğini söyleyenler benim görüşümce yanlış düşünüyorlar. raphael varane seviyesine ulaşamayacağını iddia edenler, varane'ın 21 yaşında ilk 11 elemanı olduğunu ve şuan(25 yaşındayken) piyasa değerinin* 80m € olduğunu unutuyorlar. galatasaray seviyesinde 18 yaşında ilk 11 elemanı olan ozan'ın 3 senelik gelişiminin ardından real madrid seviyesinde ilk 11 elemanı olamayacağına neye dayanarak kanaat getiriyorlar anlamış değilim. belki de olamayacak, bunu kesin olarak bilemeyiz fakat kariyer başlangıcına bakarsak kesinlikle o potansiyel var.

    futbolcuların ederini bulduğunda satılmasını ben de istiyorum. ozan kalsın elit seviyede bi stoperimiz olsun görüşünde değilim fakat bir futbolcu 18 yaşındayken hiçbir imkan dahilinde ederini bulmamıştır. en az 20'sine 21'ine kadar daha da gelişmesini beklersin, sonra satarsın.

    velhasıl kelam ozan galatasaray'ın finansal anlamda kurtuluş reçetesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın