resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 887
    ozan' ın şu an ki performansı bazıları için sürpriz gibi gözükse de onu takip edenler için beklenilen bir olaydı. milli takımların alt yaş kategorilerinin hemen hemen hepsinde dikkat çekmeyi başarmış, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilmiştir.

    2018 - 2019 sezonunda takımımızda biraz zorunluluktan da olsa bir hayli forma şansı bulmayı başarmış. 19 ekim 2018 galatasaray bursaspor ve 28 ekim 2018 yeni malatya galatasaray maçlarında sebep olduğu penaltılar acemiliğinden kaynaklı olduysa da sahada yaptıkları ve potansiyeli bir yıldız adayı olacağını gösterdi.

    ozan' ın ve diğer tüm futbolcuların esas prim yapacağı yer şampiyonlar ligidir. ozan' da eline geçen bu fırsatı oldukça iyi değerlendirdi ve 24 ekim 2018 galatasaray schalke 04 takımımızın 1 puan almasında oynadığı oyunla çok önemli bir etken oldu. 28 kasım 2018 lokomotiv moskova galatasaray maçında da takımımızda ayakta kalabilen ender isimlerdendi.

    ozan' a son dönemde ilginin artması normal olan bir durum şampiyonlar liginde başarılı bir performansın yanında takımımızın son maçlarda denediği üçlü savunma sistemi bu ilgiyi arttırmıştır. özellikle italyan takımlarının çok sevdiği ve bolca denedikleri bu sistem ozan' ın da bunu başarıyla uygulaması ve oldukça genç olması da bu durumu etkilemiştir.

    ozan' ın şu an transfer olacağına inanmasamda bir iki sene içinde transfer olacağını beklemek hayalcilik olmaz. esas önemli nokta bir sezon daha şampiyonlar liginde oynayıp ondan sonra satılabilirse işte o zaman çok ciddi meblağlar gündeme gelebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın