resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 877
    birazcık sivrilen, iyi performans gösteren her galatasaray oyuncusunda olduğu gibi, türk spor basını ve medyasının gidecek, huzursuz, ayrılmak istiyor, zam istiyor, eşyaları toparladı haberlerine konu olmasını olağan karşıladığım genç yeteneğimiz.

    kendisinin hayalleri, gerçekleştirmek istedikleri her şeyden önemli. belli bir süre sonrasında türkiye ligi ile kısıtlı kalmamak istemesi normal. gönül ister ki, genç isimlerimiz futbol hayatlarını galatasaray için sürdürsünler; ama bu ligin, rakiplerin, federasyonun, ülkenin durumu malum. o nedenle artık pek ihtimal vermiyorum.

    ancak şu an çok erken. en azından önümüzdeki yıl sonuna kadar kadroda, ilk 11'de sağlam bir yer edinip deneyim kazanıp sonrasında gitmek isterse avrupa'da baş altı takımların birinde forma giymesini isterim. tabi bu süreçte düşük rakamlara bu oyuncularımızı elden çıkarmamayı da öğrenmeliyiz.

    juventus, city, inter gibi takımlarda rotasyonda kaybolmak yerine valencia seviyesindeki takımlarda daha istikrarlı şans bulup daha çok kendini kabul ettirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın