resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 449
    kendisini ozan ile karşılaştıramıyorum, çünkü ozan jenerasyonuna göre çok farklı bir seviyede ve 18 yaşındaki olgun oyunu, potansiyelinin en tepeler olduğunu gösteriyor.

    ancak, celil ile karşılaştırırsak yunus'un celil'den yetenek olarak çok üstün olmasına rağmen ve celil'in oynadığı bölge sebebiyle fırsat bulabilmesinin daha zor olduğunu gördüğüm halde, yunus'dan daha çok fırsat bulacakmış gibi geliyor. çünkü, sahaya topsuz oyunda kattığı enerji ile celil'in zamanında yekta'nın olduğu gibi rol oyuncusu olarak fırsat bulabileceğini düşünüyorum.

    yunus ise, top ayağındayken gerçekten yetenekli ve yüksek bir potansiyelli bir oyuncu (sinan gümüş'ün en potansiyel vaat ettiği zaman gibi hatta onun daha da ötesinde) ancak, topsuz oyunda takıma uyumlu ve tam anlamıyla konsantre değil (ne yazık ki sinan gümüş gibi). neyse ki bu çözülemeyecek bir sorun değil ve fatih hoca gibi bu konuda gereğini yapmaya zorlayacak biri var.

    topsuz oyunda da ozan gibi olgun oynamaya başlarsa, takımımızın büyük bir yıldızı olacaktır. yapamazsaya girmek istemiyorum, çünkü başaracağına inanıyorum ve ozan, gökay, atalay, recep, yunus, abdussamed, ali yavuz, ahmet, hiçbirinin geleceği ile olumsuz bir öngörüde bulunmak istemiyorum. bu yeteneğine inandığımız gençler, hepsi de iyi yerlere gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın