resim
Celil Yüksel
Takım:Göztepe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 143
    orta sahamız as olarak belhanda, ndiaye, fernando ve donk dörtlüsünden oluşuyor. bu dörtlünün üçü şu an yok. kim oynatılıyor yerine? pas harici fiziksel ve mental her özelliği eksilerde olan pastacı selçuk. selçuk yerine bin kere celil'i koymak gerekir. fatih hoca yerine başka hoca olsa duvardan duvara vurulurdu selçuk oynatılıyor, celil oynatılmıyor diye.

    hoca belli ki beğeniyor ama güvenmiyor celil'e. ya fiziksel, ya tempo bilemiyorum. ama onun yerine selçuk'a güveniyor. kayserispor maçında kontra atakta onyekuru'ya güzel bir pas atmıştı. geçen senede konya deplasmanında gomis'e uzun pas atmıştı. başka özelliği yok 2 senedir. 3 milyon euro olacak. ve her maç geriye gidiyor, kendini düşünmediği için. selçuk yerine bin kere celil. yok bacak boyu kısaymış, yok kendisi kısaymış. koy yanına fernando/donk ve ndiaye'yi bak açıkları nasıl kapatıyor. bugün maçın her iki tarafında da vardı. topu kaptı atalaya asist yaptı, defanstayken her atağı karşıladı vs. benim alt yapıdan en çok umut bağladığım kendisi ama benim gibi düşünen yok sanırım.

    ayrıca yakında 21 olacakmış. sezon başı 20 yaşında olduğunu duyunca şoka girmiştim. geç bile kalındı kendisi için. devamlı oynatılması gerek. ilk 11 oyuncusu olamıyor mu? en azından şampiyonlar liginde alt yapı kontenjanına rotasyon oyuncusu olarak yazarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın