resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12865
    ronaldo performansi sergileyecek olsa bile gelmesini istemeyecegim futbolcu. bu dusuncemde bir etik, biri sportif olmak uzere iki ana sebebim var:

    1- burak turkiye liginde atletizmi ile basarili olmus bir oyuncu. yasini da iyice aldigi icin bu atletik ozellikleri her gecen gun geriye gidiyor. eksilen atletik yetisini futbol akliyla kapatabilen bir oyuncu da olmadigi icin fiziken yeterli olmadigi her mac takim oyununa negatif etki edecek bir isim ki bunun orneklerini bu sezon trabzonspor da gorduk
    2- ismi prim, kavga, adamlik olaylarini karismis, her bos vaktini arda turan ve tayfasi ile geciren bir isimin galatasaray da yeri olmadigini dusunuyorum. yoneticilik hayatimda da bunu kendime bilinc edindim. attitude u yetenegin her zaman onune koydum ve hic bir zaman pismanlik duymadim. seni buraya getiren yetenegin, burada tutacak olan ise karakterindir lafini da lutfen unutmayalim.

    basarida uc anahtar etmen vardir. ability (yetenek), motivation (motivasyon) ve attitude(karakter, tavir) yetenegi geriye gitmekte, motivasyonu arda ile takilmak olan ve karakteri soru isaretleri tasiyan bir ismi neden arzu edesiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın