resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9263
    kendi isteğiyle galatasaray'dan ayrılan gerekçe olarak da derneğin mal varlığına ilişkin divanda hakkımda şüpheler hasıl oldu görevi devam ettirmek istemiyorum diyen ex-başkan. keşke "ali koç daha çocuk muhatabımız değil" diyebilmiş olsaydı bu arada :) o lafzı kıraç biraderlerin vekili olan ünal aysal edemez ama kıraç biraderler diyebilir.

    olay tamamen şu idi; kendisinin aldığı tefeci faizleri dönmeyince ünal aysal, artan borçlar nedeniyle gayrimenkulleri satmak için genel kuruldan yetki isteyeceğini söyledi. üyeler ise tepki gösterip, olağanüstü toplantı yapılmasına karar verdi. aysal, istediği yetkiyi alamazsa, görevi bırakıp gidececeğim diye tehdit etti. bırak dediler adadan ağlayarak ayrıldı. cam salonda ünal aysal ayrıldıktan sonra daha sonra aday olacak olan alp yalman'a karşı eğitim vakfı ve gs cemiyet ortak aday olarak duygun yarsuvat'ta karar kıldı. hepsi o... bir mağduriyet yok yani.

    istediğini aldı, sattı; hoca getirdi gönderi, gs global dedi, gayrimenkul aş'yi teşkil etti; kimseye danışmadan ebru köksalla dünya kadar faktoring ve bankaya tefeci faiziyle borçlandı, dilediğinde erken seçime gitti istediğini listeye aldı istemediğini almadı. menajerlere danışmanlık payesi verdi sonra da kovdu. tabii ki basketbol playoff serisinden takımı çekmek gibi doğru kararları olsa da mali açıdan fecaatti... kör ölür badem gözlü olur misali...

    artık önümüze bakalım, yıllarca sponsor olarak beklediniz de ne oldu adam ergin atamanı ayrı sedat incesuyu ayrı ekrem memnunu ayrı akmerkez kapılarında bekletmedi mi??? hani nerede sponsorluk... para yoksa kendisi de yok... 1 lira galatasaraya cebinden koymayıp yasal olarak vergisini ödeyerek galatasaray üzerinden 14 milyon dolar kazanmıştır bu türk futbolundaki bir ilktir. millet servet batırır kendisi küçük bir servet yaptı üstüne de reklamını... yani boşa beklemeyin :) ha mustafa cengiz borçları yönetilir bir seviyeye çekince yahut inşallah bitirince tekrar aday olur yeniden sizin paranızı şömineye atmak için. bir de işleri kötü gidiyor yapılandırma üstüne yapılandırma yapıyor yani 2.5 sene sonra aday olabilir bak böyle düşünmemiştim :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın