resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9261
    kendisine olan sempatim sır değil.

    80'li yılların başında jupp derwal ile birlikte sadece galatasaray'da değil türk futbolunda büyük bir dönüşüm meşalesi yakan, ali uras-ali tanrıyar ikilisi gibi.

    galatasaray'ın kuruluş misyonuna uygun bir şekilde yabancıları dize getirip, uefa kupasına uzanmasını sağlayan faruk süren gibi.

    doğruları ve yanlışları olmuştur. her insan gibi.

    yanlışları için ilk taşı atabilecek kişi ne şike davasında fenerbahçe'nin avukatlığına soyunan duygun'dur dededir, ne de iğrenç bir yönetim gösterip, riva ve florya'yı elden çıkarıp ünal aysal dönemindeki borçları döviz bazında azaltamayan dursun özbek'tir.

    bir daha geri döneceğini sanmıyorum. açıkçası artık yaşı da çok uygun değil.

    keşke kıymetini gitmeden bilebilseydik.

    hiçbir yönetim borçları azaltamadığına göre küçülerek değil, galatasaray'a yakışan şekilde muslera, melo, sneijder, drogba gibi gerçek yıldızlar giyseydi formamızı.

    keşke tff, pfdk, hakemler, klüpler birliği ve siyaset böylesine ahlaksızca üstümüze gelirken bir yöneticimiz çıkıp, ünal aysal'ın dediği gibi bu ateş üflemekle sönmez diyebilseydi.

    keşke kişilikleri ayan beyan ortaya çıkmış, kulübün menfaatlerini savunmayı bırakın kendi dertlerinin peşine düşmüş ali dürüst - abdürrahim albayrak ikilisi konusunda ne dediği zamanında anlaşılmış olsaydı.

    keşke cüneyt çakır şaibeli bir hakemdir dediğinde birileri bunu anlasa ve bu güne kadar gerektiği gibi davranılsaydı.

    keşke federasyon ve kulüpler birliği kavgasında güçlü bir şekilde yanından yer alınsaydı.

    keşke daha sonra hiç hesap sormadan dursun özbek'e verilen yetkiler kendisine de verilebilseydi.

    bazen de keşke demek yerine, size müstahak diyesim geliyor ama ne yaparsın ki galatasaray benim.

    böylesine itilip, kakılıp, horlandıkça, hakları gasp edilip pişkin bir şekilde üzerine oynandıkça ben üzülüyorum. oğlum üzülüyor. bizim üzgün olduğumuzu gördükçe 80 yaşındaki annem üzülüyor.

    aktif ve şuurlu olarak yaklaşık 35 yıldır galatasaray'ın peşindeyim. 35 yılın neredeyse yarısında gereksiz adamlar tarafından yönetildik. özhan canaydın, adnan polat, duygun yarsuvat, dursun özbek gibi beceriksizlere mahkum olduk.

    başka zamanlarda ve ortamlarda savundum ama şu anda ünal aysal'ı övmek değil maksadım. çok anlamı da yok övmenin.

    sadece, bir daha vizyon sahibi, hedefleri olan, büyümeyi esas alan, kaliteli, güçlü, iktidardan korkmayan, mücadeleden yılmayan, galatasaray aleyhinde kim olursa olsun; ister tff, ister hakem, ister kulüp, ister kulüplerin topu hadddini bildirebilen bir başkanımız olursa kıymetini bilelim, ufak ve algıya dayalı sebeplerle haksızlık etmeyelim diye yazmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın