• 438
    ah hocam ah! senin en önemli özelliklerinden birisi sonuna kadar doğruyu aramak değil miydi? tamam eldeki malzeme yetersiz ama neden vazgeçtin denemekten? neden sürekli eren ve selçuk'u oynatıp, farklı bir sonuç bekliyorsun? son 3 sezonda selçuk'un ilk 11 başladığı hiçbir derbiyi kazanamamış olmamız, hiçbir takımın orta sahasına üstünlük kuramamamız bir tesadüf mü?

    hocam, yaz kampını sakatlığı nedeniyle kaçırmış olmasına rağmen, ozan kabak şu an o yaz kampında baştan sona bulunanlardan fizik olarak daha hazır durumda, bu ne kadar vahim bir durum farkında mısın? ki sen, kondisyona bu ülkede en çok önem veren kişilerden biriydin, kimse çalışmazken sen konunun uzmanlarıyla çalışırdın. son saniyeye kadar mücadele eden takımlar oluştururdun.

    hocam, tek sorun santrforsuzluk değil! takım geriden oyun kuramıyor, sürekli muslera'ya dönüyor ve muslera da kafa topu indirir diye oynattığın eren'e şişiriyor ama bir top bile bizde kalmıyor. bir tane organize hücumumuz olmuyor, geriden hiçbir şekilde pasla çıkamıyoruz. rakipler, önde bastığında oyun kuramıyoruz, kapansalar bu sefer hiç açamıyoruz ve pozisyona giremiyoruz.

    hakemler, federasyon, sakatlıklar, cezalar, haksızlıklar hepsinin farkındayız hocam ama ne yazık ki şu an senin şapkadan tavşan çıkarmana ihtiyaç duymaktayız ve sen de formsuzsun. inanıyorum ki tekrar dirilteceksin bu takımı ama bunun için devre arası çok geç olabilir, lütfen artık kenarda göremesek de sahadaki takımda görelim senin mücadeleni, hırsını, isyanını...
App Store'dan indirin Google Play'den alın