• 1
    serdar ve ozan hakkında herhangi bir şey yazmaya gerek duymuyorum zira takımın bu sene en çok güven veren üç oyuncusundan ikisi bunlar.*

    gökay ise, bana altyapı maçlarında en çok güven veren isim. hemen herkes biliyordur ki, gökay orta saha orijinli bir oyuncu. idolü gerrard. ayağı çok temiz.

    (bkz: #2526731) hakkında düşündüklerimi başlığında belirtmiştim, o başlıkta tekrara düşmek istemiyorum.

    https://youtu.be/li-I8SJ7iHk

    ekteki video, gökay’ın pas kalitesini ortaya koyuyor. orta sahada oynarken de stoper oynarken de videoları var. özellikle videonun ilk parçasında a takımla çıktığı bir kupa maçında yaptığı asistin asisti* var ki selçuk o pası en son attığında sanırım lisedeydim.

    gökay için kısaca şunu söyleyebilirim ki; selçuk’un orta sahada yapamadıklarını orta sahada yapıyordu, artık stoperde yapıyor. fiziği süper lig seviyesinin bir tık altında olsa da serdar ve ozan, performanslarıyla bunu tolore edebilirler.

    bu üçlü, (üçlü savunma oynadığımızı varsayarsak) benim sezonun kalanı için hayalimdeki galatasaray defans üçlüsüdür. emin olun ki, maicon’lu versiyona kıyasla topla çıkışlarımız çok daha seri ve çok daha başarılı olcaktır.

    maicon’u da satabiliriz, forvete de çekebiliriz orasını hoca bilir*
App Store'dan indirin Google Play'den alın