• 325
    bugünler yönetimin arkasında durmayı ve sonuna kadar destek olmayı gerektiren günler. galatasaray’ın haklarına sahip çıkılıp çıkılmadığı sezon sonunda belli olur. çalıp çırpmayan yönetimin çok büyük sevapları var ama bunu görmek şu an için, yani hakem katliamıyla kaybedilmiş maçlar sonrası zor olabilir.

    var ve hakemlerin birçok katliamı söz konusu. geçen sezon şampiyon olduğumuzdan bu sezon önümüze her türlü engel çıkarılıyor. bize açık açık şunu söylüyor federasyon. bu sezon şampiyon olmanızı istemiyoruz ve buna engel olacağız. bu olanların başka izahı yoktur.

    net borçlar açısından fenerbahçe şu anda ölmüş durumdadır. bunu başkanları zaten açıkladı. beş yıl avrupaya gitmeyelim demesinin nedeni budur. fenerbahçe önümüzdeki beş yıl boyunca avrupa kupalarından kesinlikle men edilecektir. çünkü ffp’yi ihlalleri uefa’nın malumu. beşiktaş ise futbolcularının maaşını dahi ödeyemiyor ve iflasını açıklamak üzere. tam taraftarın saldırısı başlamıştı ki (fikret paralar nerede) fikret tüpçüye gitti ve ağlayıp, bu sezon şampiyon olup cl’ye katılım parasını alamazsak iflas ederiz ve sen de bu işin altında kalırsın diye tehdit etti. malumunuz footballleaks belgeleri şu an tamamen fikret’in elinde. işte şu andaki açık katliamların asıl nedeni bunlar.

    şimdi bu durumda yönetimin arkasında durup desteklemek mi daha doğru, yönetim istifa deyip kuşların ekmeğine yağ sürmek mi? bakın beşiktaş’ın onbinlerce taraftarı fikret paralar nerede diye haykırıp duruyor. bizim yönetimin tek kuruşluk istismarı olduğuna inanan varsa ben de onlarla beraber bağırabilirim yönetim istifa diye.

    yukarıda ifade ettiğim gibi şu anda müthiş bir saldırı altındayız ama bunları da püskürteceğiz merak etmeyin. çünkü haklıyız, direneceğiz ve kazanacağız. onların saldırıları bizi kenetlemiştir ve bu kenetlenme büyük zaferlerin habercisidir. birçok yönden olağanüstü güzel gelişmeler yaşıyoruz. örneğin altyapıdan gelen harika bir futbolcu ordusu var. borçlarımızın tamamına yakını tl ve gelirlerimizle çarkı döndürecek durumdayız. dürüst ve şeffaf bir yönetimimiz var. takımdaki çöplerin tamamına yakını temizlendi iki-üç futbolcu kaldı onları da devre arasında olmazsa sezon sonunda temizliyoruz. menejerlerin oyuncağı olmuyoruz ve öyle kolay kolay kandıramıyorlar artık bizi. inanın geleceğimizi çok parlak görüyorum. inşaallah saldırıları da boşa çıkaracağız.

    abdurrahim albayrak’a da biraz sabır gösterelim. evet hatalar yapıyor ama olanları çok yakından gördüğü için büyük baskı altında. iyi niyetli ama konuşurken hatalar yapıyor. bunları hoşgörü ile karşılamalıyız şu an.

    mustafa cengiz başkandan ise bir ricam olacak. öfkesini saklı tutsun! çalışmalarına aynen devam etsin.

    fatih terim hocam da baskı altında ve öfkeli. fırat aydınus yaratığının tahriklerine sessiz kalabilseydi belki de bunların hiçbir olmayacaktı ama olan oldu. şimdi bu krizden fırsatlar yaratmalı ve altyapıdan gelen gençlere odaklanmalı. ztk maçlarıyla birlikte onları pişirmeye başlamalı. bir-iki maç kaybedildi diye pes edecek değil ve bunu da en iyi kendisi biliyor zaten.

    haklıyız, direneceğiz, kazanacağız. yaşasın galatasaray, yaşasın galatasaraylılar.

    (bkz: 2 aralık 2018 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın