2018-19 Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 304
    ilk yarıyı futbol olarak değerlendirmeye ve takımımızı gömmeye gerek yok. galatasaray bizim istediğimiz seviyede olmayabilir ama toplamda istatistik olarak, pozisyon olarak beşiktaştan iyi olduğumuzu düşünüyorum.

    cüneyt çakır değerlendirmesine gelirsek; lehimize verilebilecek 3 tane penaltı pozisyonu olduğunu, penaltının kaynağı çift vuruşun ise çok ağır bir karar olduğunu, bütün takdir haklarını aleyhimize kullandığını, medel’in ikinci sarıdan kesinlikle atılmış olması gerektiğini düşünüyorum.

    sonuçta illa göstere göstere yapmıyor cüneyt çakır. yılların tecrübesi sonuçta. hedefe doğru ince ince bütün takdir haklarını aleyhimizde kullanarak ilk yarıyı istediği gibi tamamladı.

    bu şartlar altında, açık açık bize karşı bir komplo varken, kaç haftadır devam eden hakem skandalları ortadayken, kulüpler birliğinin rezil açıklaması ve sonrasıyla bize saldırılıyorken, ali dürüst gibi hainler tarafından içerden de vurulmuşsun galatasaray yönetimi için tek gerçekçi önerim var. diğer romantik hayali önerileri bir kenara bırakalım. yönetim çıkıp açıklama yapsın.

    “süper kupa maçından bu yana yaşanan rezillikler ve daha ligin üçte biri bitmişken şampiyona belirlemeye yönelik hamleler sonucunda yönetimimiz futbol yatırımlarını askıya almaya, amatör bir ruhla gençleri teşvik etmeye karar vermiştir. bundan böyle kadromuz genç ağırlıklı oyunculardan oluşacak, bunun dışındaki bütün futbolcularımız satış listesine konacaktır.

    taraftarımızın doğal olarak bein sports aboneliklerini iptalini saygıyla karşılamak gerekecektir.”
App Store'dan indirin Google Play'den alın