• 17
    yaşadığı feci sakatlığın ardından * bu yıl yavaş yavaş kendini toparlama sürecinde olan basketbolcu.

    sezon başlarında ilk 5 başlıyordu. ancak sakatlıktan çıkar çıkmaz böyle ciddi bir yükün altına girmesi çok da doğru olmadı. hayward hücumda sorumluluk almaktan çekindikçe, eski haliyle gözü kapalı sokacağı şutları atmadıkça, takım da bundan olumsuz etkilendi. celtics, ligdeki en kötü 3. hücum takımıydı 2-3 hafta önce. ancak ne zaman ki celtics koçu brad stevens, hayward'ı bench'e alıp sonradan katkı vermesini beklemeye başladı; hem celtics'in hem de hayward'ın yükselişi ivme kazandı.

    1 aralık'ı 2 aralık'a bağlayan gece, deplasmanda minnesota timberwolves karşısında çok büyük oynadı, takımına maçı getirdi. bu; sakatlık sonrası sezonunda, 1 gün bile ara vermeden üst üste oynadığı 2. maçtı. yeniden maç ritmini ve formunu bulma konusunda çok önemli bir adım olduğu aşikar. umarım sakatlığın izlerini en kısa sürede üzerinden atıp, bizlere all-star gordon hayward'ı izletmeye başlar.

    30 sayı, 9 ribaund, 8 asistle neredeyse triple-double yaptığı maçın performans özeti: https://www.youtube.com/watch?v=qpDs0R6AZIY
App Store'dan indirin Google Play'den alın