• 26
    galatasaray çok ama çok büyük bir kulüp, tarihi başarılarla dolu, türk futbolunu bugün bulunduğu yerlere taşıyan, uefa kupası ve uefa süper kupası başarılarını türklere yaşatan, dünyada türkiye denilince akla gelen en önemli marka. o nedenledir ki türkiyede en fazla üzerine oynanan, en fazla uğraşılan kulüp galatasaray.

    uefa kupası örneğin çok büyük bir başarıydı, diğer takım taraftarları da bunun bilincindeydi ama kendilerinin de bu başarıyı yakalayacaklarına olan inançlarından ötürü seslerini çok çıkartmıyorlardı. ne zaman ki avrupa'da başarı konusunda umutlarını yitirdiler, o zaman başladılar uefa kupası'nı küçümsemeye, kendilerince dalga geçmeye falan.

    biz o dönemler buna çok tepki veremedik ya da çok da önemsemedik. devamında da bizle ilgili pek çok konuda küçümsemeye çalıştılar, kendilerince galatasarayı kendilerine yaklaştırmaya çabaladılar. bunun neticesinde bize yapılan hatalarda sesin daha az çıkmasına neden oldular, çünkü diğer taraftarları buna inandırdılar, medyayı yönlendirdiler. biz bu durumlarda da yeterince tepki koyamadık.

    velhasıl kelam galatasaray' la uğraşılması yeni bir durum değil ama hiç bir dönem de bu kadar açık açık yapılmıyordu. ama unuttukları bir gerçek var, tarihin yazarıdır galatasaray! ve o tarihlerin hepsini tekerrür ettitecektir. bu yüzden korkmaktalar, daha da fazla uğraşmaktalar.

    şimdi sakın ama sakın bu duruştan vazgeçmeyin sevgili galatasaraylılar, bunu da küçültmelerine, "amaan amma ağladınız", "sanki ilk hata size yapılıyor" vs gibi söylemlerle değersizleştirilmesine izin de vermeyiniz. bein sportu olanlar iptal ettirsin, elimizden geleni öncelikle biz yapalım, yönetim de üzerine düşenleri yaparsa, hep beraber destek olalım.

    unutmayın, unutturmayın; türkiye'dir galatasaray
App Store'dan indirin Google Play'den alın