• 24
    --- alıntı ---

    geçtiğimiz sezon fatih terim’in galatasaray teknik patronu olmasından sonra türkiye futbol federasyonu ve kurumları tarafından başlatılan operasyon içinde bulunduğumuz sezonda açık bir savaşa dönüşmüştür.

    galatasaray ve fenerbahçe arasında oynanan son derbideki hakem kararları, yaşanan saha olayları ve sonrasında verilen haksız ve adaletsiz cezalar hafızalarda oldukça tazeyken 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçında yaşanan hakem ve video hakem skandalı bu savaşın açık bir göstergesidir.

    28 kasım 2018 kulüpler birliği vakfı açıklaması da açıkça göstermiştir ki; bu savaş “yukarıdan gelen bir kararın” tezahürüdür. başakşehir, beşiktaş ve fenerbahçe başkanlarının ortak kaleme aldığı ve anadolu kulüplerine dayatılan bu açıklamanın ne denli büyük bir riyakarlık ihtiva ettiği açıkça ortadadır. açıklama sonrasında yaşananlar da “süper lig'teki 17 kulübün görüş birliği” yalanını açıkça ortaya koymuştur. sahada galatasaray'ı ve fatih terim'i durdurma kudretine haiz olmayanlar yine masabaşı oyunlarıyla galatasaray’ın önünü kesmeye çalışmaktadır.

    galatasaray taraftarları olarak bu süreçte üzerimize düşen vazifenin farkındayız. her zaman olduğu gibi bugün de galatasaray düşmanlarının karşısında dimdik duracağız. mevcut türkiye futbol federasyonu ve kurumları istifa etmediği güne kadar yayıncı kuruluş üyeliklerini iptal ettirmek ve demirören medyasına prim vermemek boynumuzun borcudur.

    galatasaray’a karşı yürütülen bu operasyonun baş aktörlerinden biri olan göksel gümüşdağ’ın kulüpten ihracı da derhal gerçekleşmelidir!

    galatasaray’a karşı topyekûn açılan bu onursuz savaşa karşı yönetim kurulumuzun -gerekirse ligten çekilme dahil- alacağı tüm karar ve yaptırımlarının sonuna kadar arkasındayız.

    fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür galatasaray taraftarları

    --- alıntı ---

    işte bu. kaşe, mühür, tasdik, imza her ne gerkiyorsa hepsini birden basıyorum bu bildirinin altına.

    yaşasın galatasaray, yaşasın galatasaraylılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın