• 286
    hakkı yenmiş ve günahı alınmış bir yazardır. kendisi galatasaray sözlüğü ileride galatasaray'a organik olarak bağlanması için kendince çaba sarf etmiştir.

    mahlasının isim babasına hayrandır. dursun özbek'i sadece can topsakal'ı tutmasından dolayı sevmez. her iki başkanlık seçiminde de mustafa cengiz'i desteklemiştir. ünal aysal'ı ise hala sevmez ancak erkek basket takımını play off finalinden çekmesi gibi yaptığı ender müspet icraatlarını da takdir eder. galatasaray teamüllerine göre hangi başkan hareket ederse onu destekler, karşı çıkarsa acımasızca eleştirir.

    ilk seçim öncesi sözlükte ayrıldığımdan konu hakkındaki fikirleri her ne kadar süreç içerisinde zahir olacak olsa da mustafa cengiz şahsi kanaatimce mehmet cansun'dan bu yana galatasaray'a gelmiş en iyi başkan gibi durmaktadır. başarılı bulduğu adnan polat ve duygun yarsuvat iktidarlarından bile daha iyi idari ve iktisadi bir profil çizmektedir. sosyal medyaya kulağını tıkayan, fevri hareket etmeyen, az para harcayan, sedat incesu olayında da görüldüğü üzere her ne kadar farklı aksettirilmeye çalışılsa da muhalifleri tarafından, herdem galatasaray efsanelerinin yanında duran bir yönetim anlayışı var.

    ezcümle kendisi mustafa cengiz'i son 15 yılın en başarılı başkanı olarak görmektedir halihazırda. ayrıca ukde olayını bitirerek kendince sözlüğe katkıda bulunmuştur. tematik mod ihlalil yapmamıştır.

    artık çok sevdiği ittihatçı ve teşkilatçı isimler hakkında çok zorunda olmadıkça (mustafa kemal ve ismail enver gibi) entry girmeyecek; linç edilmelere ses çıkarmayacak; ofsaytlanmayı peşinen kabul edecek; galatasaray ile organik bağı olmayan entrylerden en fazla gün içinde 5 adet entry girecek fazlasını ise tematik modda paylaşacaktır.

    sözlüğün bir çeşit ansiklopediye dönüşmesi hevesi de kırılmıştır. bundan sonra amacı farklı bir ses olmak ve gitgide sözlüğün tektipleşmesi sürecini yavaşlatmaktır. peşinen cümleten hoş bulduk ve hürmetler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın