2018-19 Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
20:00 Vodafone Park
1 - 0
  • 49
    iki takım en son maç performanslarıyla * * değerlendirildiğinde fizik, teknik, oyun ve moral olarak beşiktaş maalesef bizden önde gözüküyor. bir de saha avantajları olacak. o yüzden maça favori çıkmalarını doğal karşılamak lazım.

    ben tüm bunların hepsini bir kenara koyarak sadece şunu soruyorum: biz bu maçı kazanacaksak golü ya da golleri nasıl ve kimle atacağız? bu sorunun cevabı bizim takımda yok maalesef. bu sorunun cevabını düşündükçe vagner love'ın golünden sonra kurabiye gibi dağılıp oyunu bırakan, adeta 2'yi, 3'ü yemek için top kayıpları yapan, sorumluluk almayıp toptan kaçan, ozan kabak'ın tek başına defansta helak olduğu, arkadaşları yerine 2 misli koşan fernando, nagatomo ve martin linnes'in başlarının öne eğildiği,forvette tek başına sinirli bakışlar atan eren'le defans hattı arasında 70-80 metre olduğu, henry ve garry'nin sahada adeta kaybolduğu, 70.dakika gibi selçuk pastacı inan'ın kurtarıcı olarak oyuna girdiği takımın görüntüsü geliyor gözümün önüne, bunalıyorum...sonra tekrar bunalıyorum...

    1 aralık 2018 taraftara açık antrenman'ında taraftar üzerine düşeni yapacaktır, acaba oyuncular da bu maçta üzerine düşeni yapacaklar mı? yoksa yukarıda yazdığım, bu sezon alışık olduğumuz senaryoyu mu izleyeceğiz? bakalım hangisi olacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın