• 242
    bundan sonra aleyhlerine verilen kararlarda asla ama asla itiraz edemeyecek, ağlayamayacaklar. çünkü hepsi kendi kulübünü bağladı. artık verilen her karar için hatadır, normaldir denecek. maçı katletse bile hakeme itiraz edemeyeceksiniz. burada galatasaray baskı oluşturmuş, yapılan katliama karşı kıyama kalkmış, bu sizin için de bir fırsat. maçınıza bir gün kala sürgün yemek istemiyorsanız, hakemler taraafından katledilmek istemiyorsanız, hakemlerin dürüst maçlar yönetmesini sağlamak için baskı oluşturmalısınız. bu sadece galatasaray için değil tüm kulüpler için ortak bir paydada yapılmalı. var’ı istismar eden, var’a rağmen yanlışında ısrar eden hakemler hangi takımların maçında olursa olsun cezalandırılmalı. cezalandırılmalı ki bir daha böyle kasti yanlışlara imza atamasınlar.

    ankaragücü, rize, erzurum daha iki gün önce gözyaşları içinde ağlamıyorlar mıydı? şimdi ne oldu da hakem kararlarının hepsi hata oldu. hata ise bu kadar ağlamalarına ne gerek vardı.

    hakemler hata yapmadı, kasten yaptılar. bunun aksini iddia eden münafıktır. çünkü var var. gidip izlersin iki dakika üç dakika on cepheden izlersin ve kararını verirsin. karar gri olursa zaten seni kimse suçlayamaz ama siyah beyaz ise işte o zaman art niyet aranır.

    kulüpler birliği bu korsan bildiriyi geri almalı, almazsa da bütün anadolu kulüpleri reddetmelidir. hakemler var’a karşı isyan ediyorlar çünkü artık eskisi gibi astığı astık kestiği kestik yapamıyorlar. sırf bunun için öperim sizin var’ınızı demek istiyorlar. buna izin vermeyin. bütün anadolu kulüpleri toplanın tam aksine hakemlere karşı harekete geçin. yoksa sizin daha çok ananızı ağlatırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın