• 59
    fikret ormanın başkanlığında, ali koçun kışkırtmasında, göksel gümüşdağın perde arkasında olarak hazırladıkları, turgay cinerin elini oğuşturduğu, ve öbür klüplerinde boyun eğdiği, hatta içeriğinden ilk başta haberi olmadığı açıklama...
    aktörleri inceleyelim:
    fikret orman: klüp borçlarının artık döndürelemez olduğu, beşiktaşı uluslararası menajerlerle zarara uğrattığı, takımının çok yaşlı olup elde patladığı , şenol güneşin kafa olarak bittiği bir ortamda, günü kurtarmaya ve bjk gündemini değiştirmeye çalışıyor. belli ki ali koçun pr'la galatasarayı aşağı çekip nispeten başarılı gözükme ütopyasına kanmış vaziyette. o kadar çapsız ki, başkanın eski bjk başkanı olduğu ve kurullarının fbjk den oluştuğu , süper bjkli bir federasyonu indiririz diyor. sanki tüpçü giderse, yerine turgay demiri başkan yapacaklar. bu hafta bjk galatasarayı yenersen, başakşehir ve kasımpaşa uzar gider. federasyonun şampiyon olmuş klüpler dilimine başakşehiri eklersin ortak olarak... sana zararı var. tüpçü federasyondan giderse, korunma zırh kalkar, at şikesi dosyası uefada açılır. o kadar sıkışmış vaziyette ki mali olarak, hiç bunları düşünmüyor. şu an kısa vadede gündem değiştirmek ve gs geriye düşünce göreceli olarak başarılıymış gibi gözükmek daha önemli. fiko tüyme hazırlığında.
    ali koç: fbnin tüpçüsü. koç holding; reklam bütçesini fbye gömmesine rağmen, gene de ali koçu holding dışında tutarak kazançlı çıkıyor, çünkü holding içinde kalsa büyük zararı olacak. koç holdingin göze alamadığı zararı, 650 milyon euro net borçlu fb göze almış vaziyette. mizahi bir durum. çok fena kovulacak fbden..
    göksel gümüşdağ: en akıllı davranan kişi. bu bildiriyi yayınlatmasının sebebi, hem başakşehirin önünü açmak, hem de galatasaraydan atılması için yapılan çalışmaya gözdağı/ rest çektirmek. ama her şeyden önce hedef tüpçüden kurtulmak çünkü raf ömrü bitti. tüpçüde sonun yaklaştığını görüyor bu yüzden bjk lehine, gs aleyhine kantarın topunu kaçırdı. tüpçünün yerine gelecek federasyonda galatasaray ağırlığı daha fazla olacaktır. bu dekoder iadelerinden sonra katarlılardan?! baskı yemiştir, galatasarayı ilk üçte tutmak zorundalar.
    turgay ciner: en sinsi ilerleyen şahıs..
    diğer anadolu klüpleri: emir kulu, vizyonsuz ve çapsız yöneticiler topluluğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın