resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2289
    her sağa geçişinde tehlike yaratan adamın form düşüklüğünü saha içi yerleşiminden başka bir şeye bağlayamam.

    sezon başından beri her sağa geçişinde mutlaka rakibi tedirgin edip içeriye tehlikeli top çıkarıyor çünkü zaten sağak olduğu için topu verip hızla kaçması daha kolay ve geniş alanda topu rakibin yanından attığı zaman mutlaka geçiyor.

    solda pası atıp kaçana kadar vücudunu iyi kullanamıyor adam. zaten önünde mutlaka iki defans oyuncusu dikiliyor. çizgiden gitmeye kalksa sol ayağını kullanamadığı için orta açamaz. santrafor duvar olabilse, ya da rakip defansın yerleşimini bozacak şekilde hareketli olsa solda oynamasını anlayabilirim ama bu halde inatla solda oynatılması, zaten sıkışık olan elimizi hepten daraltıyor.

    yahu bir de ne olursa olsun bu adam garry rodrigues. bu yaşında oynadığı en iyi takım galatasaray. taktikten bağımsız uçup kaçabilse burada ne işi var? bari elimizde olanı iyi kullanalım.

    henry orijinden sol kanat, sağda oynuyor, leş. garry orijinden sağ kanat, solda oynuyor, leş. yahu hocam değiştir işte, en azından maç içinde sürekli olarak yerlerini değiştirt. 5 dakika garry'yi sağa atıp 5 dk sonra "gol olmadı, o zaman hemen sola dön." deme. trajikomik olmaya başladı artık durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın