• 43
    nerden tutsan elinde kalan açıklamadır. zamanlaması, içeriği , dili herşeyi ofsayt. üstelik bunu açık açık yapıyorlar. anlaşılan sadece bu sezonu değil galatasaray’ı toptan bitirmek peşindeler.

    hayatında hiç futbol izlemeyen adama 23 kasım 2018 galatasaray konya maçındaki pozisyona var sistemi olmasına rağmen penaltı verildiğini göstersen bu karar hatalı değil kasıtlı der. daha neyin peşindesiniz. tamam hakemlere yapılan muameleye karşısınız peki 7 ekim 2018 fenerbahçe başakşehir maçında yanlış ofsayt kararıyla başakşehirin gölünü iptal eden serkan çınar nerede. sakat mı hasta mı yoksa kızağa mı çekildi. bir açıklama yaptın mı ? o maçtan beri maç alamamış.

    eski kulüp çalışanlarının federasyonda görev almasına kızıyorsunuz. adaleti bozacak diye galatasaray üzerinden ali dürüst’ü dolaylı yoldan gönderin diyorsunuz. peki beşiktaş başkanlığı yapan yıldırım demirören’in federasyon başkanı olması adaleti bozabilir endişesiyle bir açıklama yaptın mı.? yada servet yardımcı için faaliyette bulundun mu ? yok bulunmadın.

    ilk defa açıktan açığa göz göre haklı olana savaş açıldığını görüyorum. inanılır gibi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın