• 13
    bu bildiriye imza atan kulüp yöneticileri, şunu anlamamış gözüküyorlar. var’a rağmen verilen bu karar hatalı değil kasıtlıdır. çünkü hiçbir insan evladı, 2,48 dakika izlenen bir pozisyonda hata yapmaz, yapamaz.

    işte adalet böyle katlediliyor. adalet ancak adaleti hakedenlere sunulur. yıllarca hakemlerden yakınan anadolu kulüpleri bu kararlarıyla yapılan bütün haksızlıkları aklamışlardır. yuh olsun hakkını aramaktan aciz olanlara.

    mhk ve federasyon bugüne kadar hangi kulüpler birliği kararını tanıdı ki bunu da tanısın. tehditlerle adalet uygulamaktan vaz geçmemeli. kulüpler birliği de sözünde durmalı, derhal olağanüstü seçime gitmeli. o federasyona, kulüplerin oyuncağı olmayan, hakemlerin kasıtlı ve alçakça kararlarının karşısında dik duracak, kulüplerin emeklerinin ve alın terlerinin hakemlerce alçakça çalınmasını engelleyecek bir yönetim gelmelidir.

    ankaragücü sürgüne gönderilirken neden toplanıp aynı kararı alamadınız. ankaragücü başkanı neden bunu dile getirmedi.

    kulüpler birliğinin gerekçesi her takıma hatalı karar veriliyormuş. kardeşim işte üzerine gidin de bundan sonra yapılmasın bu kasıtlı yanlışlar. hakemler hata yapmıyor, kasıtlı kararlar veriyorlar. bunu o kalın kafanıza sokun. var’dan sonra nasıl olur da bu kadar hata yapılabilir. hadi %4-5 oranında gri pozisyonlar için hata beklenebilir de bu kadarı olabilir mi?

    nerden baksan saçmalık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın