resim
Halis Özkahya
Görev:Eski Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 509
    normalde bu tip tepkileri sevmem ama "ikinci bir değerlendirme" sonucunda herhangi bir tff organizasyonunda hakemlik yapmasına müsaade edilirse ligden çekileceğimizi açıkça beyan etmeliyiz. adam var'da penaltı olmadığını açıkça görüyor*, penaltı kararı veren orta hakemi bilerek ve isteyerek düzeltmiyor. yusuf namoğlu da çıkıp "arkadaşlarımızı kaybetmek istemediğimiz için bir süre dinlendirme kararı aldık, hakemler kolay yetişmiyor" diye martaval okuyor. https://skor.sozcu.com.tr/...a-aciklamasi-812954/

    bu soytarılıkta figüran olacağıma yunanistan liginde oynarım daha iyi. hiçbir manası yok bu saçmalığın.

    yoksa çok ciddi söylüyorum, bu herifin yöneteceği bir sonraki galatasaray maçında insanları tutamazsınız, büyük olaylar çıkar. halis özkahya'nın iyiliğini düşünüyorsanız onu emekliye ayırın. 20 küsür milyon insanın sinirleriyle daha fazla oynamayın. hakikaten istenmeyen olaylar yaşanır çünkü. demirören federasyonunun basiretsizliği yüzünden 2015'te bütün fenerbahçe takımı ölümden döndü, 1-2 milyonluk trabzonspor camiasının öfkesi buna sebep olabilirken, galatasaraylıların adı belli, yeri yurdu belli bir hakeme vereceği tepki ne olur düşünmek bile istemiyorum.

    insanları aptal yerine koymak kadar öfkelendiren bir davranış yoktur. halis denen şahsa bir daha türkiye sınırlarında maç ve-ril-me-ye-cek. nokta. başka tetikçi bulun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın