• 858
    taraflılıktan gözü dönmüş disiplin kurulu.

    --- alıntı ---

    galatasaray, beşiktaş ve trabzonspor, pfdk'ya sevk edildi.

    galatasaray-çirkin tezahürat, saha olayları, talimata aykırı hareketler, sportmenliğe aykırı açıklamalar

    beşiktaş-çirkin tezahürat

    trabzonspor-çirkin tezahürat, saha olayları, merdiven boşluklarının boş kalmaması

    --- alıntı ---

    link: https://twitter.com/.../1067419529997926401

    şimdi tek tek inceliyorum bizim sevk edilme nedenlerimizi:

    1 - çirkin tezahürat: penaltı pozisyonuna kadar küfür yoktu. penaltı pozisyonundan sonra malum kişiye (sahadaki siyahlı olan) çok güzel tezahürat yapıldı. bizim tribünde bir laf vardır "hak edene hak ettiği destekle" denir, hak edene hak ettiği desteği vermiştir tribünümüz. tezahürat da çirkin değil, durum tespitidir.

    2 - saha olayları: serdar aziz'in yaptığı galiba? başka bir olay yoktu. e onun cezası zaten kırmızı olarak verildi. ki bu olayları da siz çıkardınız meydana olmayan penaltı icat edip teknolojinin nimeti olan var'ı kullanmadığınız için.

    3 - talimata aykırı hareket: hakeminiz sizin talimatınızı o kadar güzel uyguladı ki bizim talimatın ne olduğunu unutmuşuz demek ki. sahi, ne ki o talimat açıklasanız bize?

    4 - sportmenliğe aykırı açıklamalar: sportmenlik bıraktınız mı futbolda? özellikle sevke konu olan 23 kasım 2018 galatasaray konyaspor maçı özelinde? sahada tüm sportmenliği ile spor yapmaya çalışan takımımızın hakkını yediniz, bu konu hakkında açıklama yapılınca bu sportmenliğe aykırı mı oluyor?

    abi yok. bunlar gerçekten kendilerini ne zannediyorlar bilmiyorum.

    bir de sadece soyadı dürüst olan ali dün "ben yıldırım demirören'e güveniyorum ve galatasaray'a daha iyi hizmet edebilmek için görevime dönüyorum" demişti değil mi?
    nasıl ya?
    hepsini geçtim "güven" nasıl böyle bir şey olabiliyor?

    hadi onu geçtim, bizim hakkımızı savunmak için göreve geri döndüysen (hizmetten kastının bu olduğunu düşünüyorum başka ne yapacak da) bu nasıl hak savunmak abi?
    pfdk bunu yaptığı anda sevkleri gördüğün anda odalarına girip de "sizin yapacağınız işin ben" kalıbıyla başlayan bir cümle kurup baştan aşağı boydan giydiremediysen bunlara ne işe yarayacaksın daha?

    güven diyor adam ya, güven. güven ya, böylesine içi boşaltılmış güven kavramının! yazıklar olsun sizin yapacağınız işe be!

    hakkımız yenmiş, ciğerimiz yanıyor ama açıklama yaptık diye pfdk'ya sevk ediliyoruz.
    dahası, hakkımızı yiyen hakem bozuntuları hüseyin göçek ve halis özkahya'ya ikinci bir emre kadar maç vermeyeceğinizi açıkladınız.

    ve işin en garibi, biz halen bunca kanıt varken bizim aleyhimize çalışma azimleri bu şekildeyken biz bunlar hakkında fifa'ya uefa'ya falan gitmiyoruz.
    gitmeyelim. doğru. yurt içinde mücadelede bunları bizim üzerimizden çekebilecek bir güç var ya sanki. tek bir güç var bunlara sözünü geçirecek, o da başakşehir'e "şampiyonluğa oynuyorsunuz hadi iyisiniz" falan diyip stada davet eden güç.

    neyse ya. aman. bıktım ben artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın