• 1737
    meşhur hikayedeki gibi sarı öküzü vererek paçayı kurtarabilirler, burası türkiye, buna müsade etmemeliyiz, yönetim sağlam durmalı. bu haramilere kendi kendilerini batırtacak süreci başlatmak için galatasaray yönetimi;

    1- ali dürüst'ün üstüne gitmeli,
    2- canınız pahasına da olsa, 23.11.2018 konya maçının var kayıtlarının ham ve montajsız halini bu bir şekilde yayınlatmalı.
    3- mustafa cengiz footballeaks ağırlıklı bir basın toplantısı daha düzenlemeli ve tüm ana akım medyaya ilk konuşmasının ilgili kısımlarının neden hasır altı edildiği ile ilgili hesap sormalı.

    allah kimseyi, bu tüpçü, sahipleri ve şürekası kadar dip mahluklar ile uğraşmak zorunda bırakmasın ama başa geleni göğüsleyeceğimizi de sağır sultan duysun. taraftarın korkusu yok, yönetimimizin de olmasın, bu mücadelede orta yol yok, emin olun içinde şampiyonluğumuz bile olsa bulunacak orta yol, bu kulübü yıkar. varsın çözüm hemen gelmesin ama safımız belli olsun.

    mustafa cengiz seçilmeden önce, kendisini destekleyen fakat hiç umudu olmayan bir yazar olarak, ben bunların başımıza geleceğini kestiriyordum, şaşırmıyorum, kötülüğün matematiği bellidir.

    (bkz: 20 ocak 2018 galatasaray seçimli olağanüstü genel kurulu/#2306668)

    ilk taşı kendi evimizde hayırı olsuna gelip rahmetli üzerinden siz bize attınız, birileri size "evet ben de..." diye aşlyan kupleyi vermedi diye yine gemi azıya alan sizlersiniz, biz sizin kim olduğunuzu biliyoruz. bu hesap çarşıya uymaz, istediğiniz gibi de kapanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın