resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 801
    kendisini geçen sene birçok lig maçında canlı izledim. sıradan bir kupa maçında bile eli ayağı birbirine dolanıyordu. o kadar çok sırıtıyordu ki kanadındaki tribün bu adam yüzünden aşağı inecekti. tamam sakat geldi, kondisyonu iyi değildi filan ama bu adam net kötü oyuncu.

    bu adamlar profesyonel, milyonlarca parayı bu yüzden alıyorlar. maç içinde ıslığa karşıyım ama iki ıslıkta dağılacaksan hiç oynama daha iyi. mental sorunlarını aşamıyorsan, kondisyon problemini çözemiyorsan ben hatayı sende ararım. bu adam o kadar çok rakibi arkasına kaçırıyordu ki ben yoruluyordum izlerken. zaten şans eseri gelmişti, tutunamadan gitti. asamoah gelseydi kim dilenirdi bu adama.

    kabul edelim geçen sene bu adam kalsaydı galatasaray şampiyon olamazdı. allah'tan nagatomo insan üstü performans sergiledi de şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu. bu adam koskoca galatasaray'ın as sol bek'iydi.

    misal halı sahada çocuklarla maç yapsanız en iyi siz gözükürsünüz ama iyi adamların arasında sıradan da öte rezil olursunuz. bursa'daki görüntüsü de o. kötü takımda iyi gözüküyor. galatasaray'da ıslıkladılar diye kötü oynamayı bahane saymam ben.

    kel ölür sırma saçlı olur ama bu adam olmaz, olmaz, olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın