resim
Ali Dürüst
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:69
Uyruk:Türkiye
  • 645
    bence kendisi ile ilgili yapılacak şey aslında çok net.

    iyi bir araştırmacı gazeteci, kesinlikle taraftarlık hezeyanlarından uzak bir biçimde, kanıtlar ile, varsayımlara gerek kalmadan kendisinin kulüpteki son dönemlerinde başlayarak işlerinin, ortaklık/yönetim yapılarının ilişkilerini ortaya koymalı. devlet işi var ise ve/veya tüpçüye bağlantılı küçücük bir nokta var ise ampul gibi açığa çıkacaktır.

    bunlar eğriye eğri doğruya doğru, köklü ailelerden gelen, eğitimli, kültürlü ve akıllı adamlar. hatır, rica için ya da hayat akışı yönlendirdi diye bir yere adım atmazlar. tff'de olmasının, göz göre göre kendisini "judas" konumuna getirmesinin sebepleri araştırsan çıkar, mühim olan yayınlayabilmek.

    hiç bir hakeme düdük falan astırtılarak (ki kendisinin yaptırdığına zerre inanmıyorum) bu ateş sönmez, kendisinin üstünde azamiyetle durulmalı. burası yumuşak karın, adım gibi eminim, o istifalar, geri almalar falan basit işler değil. hatta o istifanın ben kendisinin özel işleri ile ilgili kafasında olan bir şeyi bizim olayı kullanarak gündeme getirdiğinden adım gibi de eminim, yani galatasaray ve bizler için daha da kötü.

    ben zamanında kendim yönetimlere giren, aday olan genç üyelere takmıştım. nasıl bir iş ve sosyal ağları ile bu seviyelere gelebildiklerii görmek açısından, düz bir vatandaş olarak kimin kim ile nasıl bir aile ilişkisi var, hangi şirket için ne danışmanlık almış, batık şirketinde dışarıdan yk üyesi yapmış biraz araştırınca hepsi çıkıyor. dürüst ve kararlı bir gazeteci için çocuk oyuncağı, sen bu adamı ifşa et, bak ondan sonra tüpçüdeki değişimleri izlemeye, hasıra ona da gelmeden durmamak lazım ama, öyle hükümeti galatasaraydan çok seven bazı yöneticilerimiz var ise -bak var demiyorum- o işler biraz zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın