resim
Murat Ilgaz
Görev:Eski Hakem
Yaş:66
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 4
    murat ılgaz var'dan sorumlu olan mhk üyesi olarak görevine devam ettiği müddetçe iki hakemin cezalandırılması bir şey ifade etmeyecek. murat ılgaz'ı tanıyanlar bilir ki türkiye'nin en fanatik fenerbahçelilerinden biridir. şöyle hatırlayın, 4-3'lük fenerbahçe gaziantepspor maçının hakemidir.

    murat ılgaz'ın yönettiği fenerbahçe ve galatasaray maçları ayrı ayrı tetkik edilsin görülecektir ki fenerbahçe deyince bu adamın mantığı felç oluyor.

    bizim 13 maçta 13 kez var'a gidilmiş 12 aleyhe bir lehe karar çıkmış. böyle bir adaletsizlik olabilir mi? sadece fenerbahçe maçında, serdar aziz'e yapılan penaltılık pozisyonu, alper'in kırmızı kartlık faulünü ve konya maçındaki penaltı kararını da sayarsak 16'ya 1 aleyhe bir durum ortaya çıkıyor.

    yani var'da asıl problem öyle barış şimşek, halis özkahya değil, murat ılgaz'dır. bu ahlaksız gitmedikçe bugün halis yarın barış gelir, barış gider mete gelir.

    bir de operatörler konusu var. var'daki operatörler çok önemli. çünkü pozisyonun görüntülerini getirenler bu operatörler. bunlar taraflıysa görüntüleri getirmeyebilir. nitekim şu ana kadar var görüntüleri çok kötü. dünya kupasında ne kadar güzeldi. bizimkiler hem dakikalarca izliyorlar (son konya maçındaki pozisyon 2.48 dakika incelenmiş) hem de yanlış karar veriyorlar. çok garip bir durum. yönetimimiz murat ılgaz konusunu gündemine almalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın