2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5.Hafta Maçı
2 - 0
  • 35
    1 gün kalan maç.

    http://gss.gs/Sm8

    kazanmanın bize getireceği pek çok şey var. 2.7 m uero, gruptan çıkmak için umutların tazelenmesi. teknik ekibin ve oyuncuların morallenmesi ve en azından uefa avrupa ligi'nin garantilenmesi, avrupa maceramızın devam etmesi gibi.

    ve ben hatta şöyle düşünüyorum. 2018-2019 sezonu'nda lig yarışından bizi koparmaya çalışan ve bunda şimdiye kadar gayet başarılı bir şekilde yoluna devam eden tff'yi ve ülkedeki galatasaray düşmanı tüm yavşakları, bir avrupa kupası daha getirerek g.t etme motivasyonu var bence hocanın.

    düşünsenize senin önüne şampiyon olma diye taş koyanlar, şampiyonluk için avrupa kupasından elenen takımın önünü açanlara avrupa başarısı ile cevap veriyorsun.

    açıkçası daha öncesinde son 16'ya kalamıyorsak elenelim diyordum, lig çok daha önemli bence ama lig yarışında bize büyük darbe vurdular ve vurmaya da devam edecekler belli ki. bunların bedelini ödeteceğiz ama ligde buradan toparlamamız için seri galibiyetlere ihtiyacımız var.

    her olasılığı da düşünerek hareket etmeliyiz.

    zor olacak, lokomotiv de avrupa'ya devam etmek istiyor. bunun için de baskılı oynayacaktır ama biz ligde oynayamayan oyuncularımızla bu maçta fark yaratabiliriz. hepsinin çok aç olmasını bekliyorum.

    ısıran, basan bir takım görmek istiyorum!

    son düdüğe kadar da son 16 için uğraşalım istiyorum.

    (bkz: hedef son 16)

    konsantrasyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın