resim
Halis Özkahya
Görev:Eski Hakem
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 489
    en büyük sorun kendisi değildir. kendisine talimat veren, veya bu art niyetli yönetim anlayışına karşı çıkmayan, ancak aynı zamanda futbolu ve aktörlerini yönetmekle görevli kişi, kurum ve kuruluşlardır.

    yani, kendisinin gitmesi yetmez. kelebek etkisi ile başlayıp dalga dalga, herkesi içine katarak gitmesi, bu düzenin değişmesi lazım. bununla birlikte düzenin başındaki adam, sırtını her şeyin başındaki adama dayadığından, düzenin değişmesini beklemek saçma bir düşünce olur.

    o yüzden, kendisinin, hüseyin göcek ile birlikte gitmesi yeterli değildir ancak zorunlu ve makuldür. en azından galatasaray camiasının “ticari kaygılar nedeniyle” düzenle arasını bozmak istemeyen yöneticilerden çok daha kalabalık olduğu mesajının verilmesi ve sahaya maç yönetmek değil de tetikçilik yapma saikiyle çıkan hakemler de herkesin ayağını denk alması da şu ortamda bir şeydir.

    kendisine de bir mesajım var:

    “düdük astırırlarsa çocuğuma nasıl bakacağım” diyormuşsun halis. limon sat, onurunla yaşa halis. inan çocuğunun boğazından 30 milyon galatasaraylının ahı olan lokmanın geçmesinden iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın