• 54
    az önce aradılar, iptal sebebine galatatasarlıyız yazmışsınız dediler. aynen dedim, ayrıca teknik sıkıntılar da vardı yardım etmediniz buna rağmen üyeliği devam ettirdim ama konu galatasaray olunca durum değişti dedim. paranın tamamını kredi kartıyla ödemişsiniz para iadesi olmaz dedi, izlemeyeceğim ayların cezai durumu hariç kalan bakiyeyi ödemezseniz tüketici heyetine çıkarım dedim. başladı bizim suçumuz ne demeye, biz yayıncıyız sadece dedi, dedim tümer metin gibileri çıkarıyorsunuz yorumcu diye ekledim. federasyonla ilgili konuda bizi niye cezalandırmaya çalışıyorsunuz deyince şıracı bozacısınız, tüpçüyle ben anlaşmadım, üyeler reklamlar sayesinde para kazanıp kol kola takılıyorsunuz, internette açın bakın katarlı sahiplerinizin hangi gizli açık yazılı veya sözlü şartla digiturk ü satın aldığını okuyun bu iddia bile iptal etmeye yeter dedim.
    vaz geçmeyin takıma destek olma yolu çok geri dönmeyin arkadaşlar.
    tutuştular, kendi teknik kurulum hatası için para isteyenler ücretsiz sıfır kutu anten ayarı servisi verelim diyor şimdi.
    ha bir de bjk taraftarı da aynı şekilde şikayetçi derken, onlar da iptal ettirsin bize ne biz galatasaraylıyız dedim kapattım
App Store'dan indirin Google Play'den alın