• 51
    iptal talebi için müşteri hizmetlerini arayan galatasaraylı oda arkadaşım taahhütlü olduğu için iptal edemedi. yani daha yeni üye olduğundan taahhüt verdiği süreyi ödemek zorunda kalacakmış, öyle demişler.

    telefondaki kadın da istersneiz şikayet oluşturayım demiş ve galatasaray ile ilgili ve tff kaynaklı bir şikayet oluşturmuşlar. temsilci salı ya da çarşamba günü üst düzey yetkililerimizden bir açıklama bekleniyor gibi bir şey demiş.

    artık ne kadar çok arayan olduysa g.tler tutuşmuş.

    kimse merak etmesin bu sezon ve bu taahhütler 8-10 ay sonra bitecek. yeni abonelikler için yeni sezon başladığında tüm bunları unutmuş olmayacağız.

    şu ana kadar tff ve hakemlerinin teteikçilikleri sebebiyle en az 4 puanımız gitti bile. bunun dışında hocamızın ve oyuncularımızın aldığı toplamda onlarca maçlık ceza var. onların da potansiyel kayıpları ve bu süreçte yaşadığımız psikoloijik sorunlarla bilikte kaybımız muhtemelen 1 şampiyonluk olacak. belki de şampiyonlar ligi katılım hakkımız da gasp edilecek.

    yani sene sonunda şampiyonluğu ufak tefek puan kayıplarıyla kaybedersek direkt sorumlusu tff olacak. şu yaşadığımız ve devam eden süreç yüzünden yarıştan koparsak yine sorumlusu tff olacak.

    ben de(galatasaray taraftarı) artık bu tiyatroya para vermeyeceğim. iptal edebilen hemen şimdi(bu süreçte iptallerin etkisiyle belki bir şeyler değişir ve bu sinerji bizi yarışta tutar) etmeli.

    edemeyen de taahhütü biter bitmez etmeli.

    cidden hissederek söylüyorum bunu iptali için uğraşmayan ve bu düzene dur demeyen galatasaray'lı aslında gücümüzü bölüyor demektir.

    net sayı bilinmiyor ama ses getirdiğimiz net. devamı da gelecek. bu tff gidene kadar paydaşlarına yağmurlu havada su yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın