2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5.Hafta Maçı
2 - 0
  • 12
    kazanırsak, bizim maçtan sonra oynanacak maçta shalke'nin kazanmasını isteyeceğiz. çünkü son maç içerde porto'yu yendiğimiz taktirde gruptan çıkıyoruz. yani her şey bizim elimizde olacak.

    eğer shalke porto'ya kaybederse, bu kez de son maçı içerde liderliği garantilemiş porto'yu yenmemiz, ayrıca shalke'nin de kendi sahasında hiçbir iddiası kalmamış lokomotiv moskova'ya puan kaybetmesi gerekecek.

    porto ile shalke berabere kalırsa, bu kez bizim yine porto'yu yenip, shalke'nin de kendi sahasında lokomotiv moskova'ya mağlup olması gerekecek.

    tüm bu hesapları yapmak için öncelikle bizim kazanmamız gerekecek. şu an içinde bulunduğumuz durumu düşününce de, kaybetmesek bize yetecek gibi. son 16 biraz hayal gibi duruyor bu noktada. gerçi moskova'ya kaybetsek dahi biz 4 puana sahipken onlar 3 puana sahip olacak. son maçta onlar shalke deplasmanına giderken biz kendi sahamızda porto ile oynayacağız. shalke deplasmanında kazanmaları gerekecek bizi geçmeleri için.

    inşallah kazanırız. gruptan çıkamasak bile ne kadar puan o kadar ülke puanı, o kadar galatasaray adına sıralama puanı, o kadar para.

    not: dün ukrayna ve rus donanmaları arasında kısa bir çatışma yaşandı. gerginlik hala devam ediyor. bm devreye girecek gibi. ukrayna meclisi sıkı yönetim için toplanacak bugün. çok düşük bir ihtimal de olsa bu gerginlik karşılıklı saldırıya dönüşebilir. 3 gün sonra maçımız var. olur da ortam iyice gerilirse, zamanında avrupalıların bize yaptığını biz de ruslara yapabiliriz. maçı başka bir ülkede oynatabiliriz. azerbaycan güzel fikir. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın