• 29
    bazen o kadar saçma sapan yorumlar görüyorum ki gerçekten hayret ediyorum. yok neymiş efendim sizin iptal etmenizle bu adamlar batacak mı zart zurt. işin özünü kavrayamamak ya da bunu anlatamadığını görmek inanın yorucu. şahsen ben her ay 90 lira verip, zamanımdan maaşımdan kısıp tuttuğum takımın maçını izlemek isteyip, bunun tam tersi aslında tiyatro izlediğimi fark edince de sinirlerim bozuluyor. çünkü sen televizyonun karşısına geçip izliyorsun fakat aslında daha önceden o maçın sonucu hatta maçı geç sezonun bütününü kurgulayan bir üst merci var. e şimdi iptal etmek istemeyip ne yapalım?

    90x12 düz mantık. ben her ay 90 lira verip tiyatro izlemek istesem giderim haluk bilginer'in sezonu açmasını beklerim. ustaları kovalarım. genco erkal'ın oyunlarını kovalarım. sanırım bizim hatalarımızdan biri pasif kalmayı alışkanlık haline getirmemiz. sadece bu konu ile ilgili de değil, genel olarak toplu ya da kişisel tepki göstermediğimiz için kabulleniyoruz. bunu artık içimize işliyoruz. ben pasif agresif olmak istemiyorum.

    beinsports'u, komple digitürk'ü kapatarak en azından ben kendim rahatladım. vicdanımı rahatlattım. en önemli tepki de benim için bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın