• 708
    eski adıyla federasyon kupası.

    ligden çekilmek bir seçenek gibi görünmediğine bu federasyon'un var olduğu sürece galatasaray'a her türlü pisliği yapacağına göre galatasaray'ın kupaya katılmayarak kupayı protesto etmesi gerekir.
    beşiktaş geçen yıl maça çıkmayarak hiç bir şey kaybetmedi, taraftarı gaza geldi onurlu, şerefli beşiktaş gibi beşiktaş'la pek de bağdaşmayan yakıştırmalar yaptı.

    federasyon istifa, hakemler istifa gibi söylemlerin karşılığını bulacağını ve pek yaptırımı olacağını düşünmüyorum, taraftarın digitürk aboneliklerini iptal ettirmeye başlaması ve bu yönde somut adımlar atması bir başlangıç, galatasaray yönetimininde somut bir adım atarak bu kupadan çekilmesi gerekir.

    kimse bana terim ve bazı futbolcular cezalarının bazılarını bu maçlarda çekecek gibi ucuz bahanelerle gelmesin, federasyon seninle uğraşacak ve yeni cezalar gelecek, bu çok net bir şekilde önümüzde duruyor. yukarıdan icazetini de alan tüpçü elinden geleni arkasına koymayacaktır, federasyon bir savaş başlattı ve bu savaşta adil olan taraf biz olmayacağız.

    tabi güç odaklı destekli yayıncı kuruluş da beşiktaş'ın zaten olmadığı, bir de galatasaray'ın çekildiği bu turnuvadan oldukça zarar edecektir. zaten kimsenin izlemediği bu kupa artık süt kupasına dönüşür ki bu da bir çok kişinin başını ağrıtır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın