• 220
    öncelikle kendim hakkında şu bilgiyi vermem gerek. ben hakem konuşmayı hakikatten sevmeyen biriyim ancak dünkü maç hakkında bir şeyler konuşmak gerek.

    dün ilk yarı fena oynamadık ancak ikinci yarı hiç iyi değildik. yani city'den gelen fernando 18'in yanından huninin içine top uzaklaştırıyordu. buna teknik direktör olarak da yapacak çok bir şey yok. bunu zaten biliyor olması lazım oyuncunun. bilmediğini de düşünemem. burada başka bir sıkıntı var. bunu da sabaha kadar konuşabiliriz. ikinci yarıdaki oyunu da ekleyince ya kaybetmemiz gerekiyordu ya da berabere bitmesi gerekiyordu bu maçın. günün sonunda bir şans golüyle maç bitecekti ancak malum penaltı oldu.

    şimdi halis özkahya'nın pozisyonu süzememesini anlarım. hızlı çekimde gayet, koşan ve yorulmuş bir adam (hatta yorulmamış biri bile) gayet bu pozisyona penaltı diyebilir. sorun şu arkadaşlar. biz pozisyonları konuşamıyoruz. biz pozisyonların neden var'a gitmediğini konuşuyoruz. pozisyon var'a gitse ve yine penaltı verse ben yine çok üzülmem ancak bu pozisyon neden var'a gitmez arkadaş. biri bana bunu açıklasın. bu pozisyon var'a gitmeyecekse sadece ofsayt için bir tenoloji geliştirseydik, yeterli olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın