• 12
    sert ve ortalığı kasıp kavuracak kararların çıkması şart olan toplantı.

    aşağıda ne yapılabilir, ne yapılamaz düşüncelerimi bir think-tank şeklinde yazıyorum. aptalca olanlar olabilir kusuruma bakmayın ama aklıma gelenleri yazıyorum.

    ligden çekilmek, şerefsizlerin ekmeğine yağ sürer. gerçekçi görünmüyor. başkaları finansal olarak battığı için zaten amaç galatasaray’ı böyle bir karara sürüklemek için tahrik etmek olabilir. kendi kendimizi imha etmek aptallık olur. ligi kazanmak ve şampiyonlar ligine gitmek hedeflerimizden vazgeçemeyiz.

    ne yapılabilir peki? tepki tepkidir.

    gümüşdağ ve kendisi gibiler üyelikten ihraç edilir.

    türkiye kupasından çekilebilir kulüp. yayıncı aspor düşünsün. bize ne faydası var? cezalılarımız varsın 1-2 lig maçı daha kaçırsın.

    taraftar ciddi protestolara yönlendirilebilir. passolig anlaşması iptal edilerek gs kart satılır. decoder iptaline yönlendirilebiliriz. gs tv versin maçları. çıkılsın havuzdan. başkaları düşünsün. gelirimiz azalsa da başkalarının canı daha çok yanar. biz o gelir kayıplarını şampiyonlar ligi ve friday etkinlikleri ile telafi ederiz.

    lig maçlarımıza yabancı hakem istenebilir. istek istektir. tepki tepkidir.

    football leaks ve 2011’deki şike skandalı üzerinden kulübümüz tff’yi uefa ve fifa’ya şikayet edebilir. bizi de mail kampanyasına teşvik edebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın