• 210
    serdar aziz'in pozisyonunda yaşadıklarımı yazmak istiyorum.

    maçı izlerken araya atılan top sonrası serdar topa doğru hareketlendi. aman serdar dur müdahale etme, zaten bir şey uydurmak için bahane arıyorlar dedim.

    baktım serdar kaydı ve tertemiz bir müdahale ile topu kaptı. oh, en azından temiz aldı dedim.

    o da ne? hakem penaltı noktasını gösterdi. istemsizce ha**iktir kelimesi çıktı ağzımdan. ama güldüm. yok artık dedim. hakem bir de kırmızı kart çıkardı serdar aziz'in karar sonrası topu ona atmasına.

    hala hakemin var'a gidip iptal edeceğini düşünüyorum ama serdar'in kırmızısı iptal olmayacak çünkü pozisyon gereği değil, hakeme yaptığı hareketten dolayı görmüştü. bjk maçında oynamayacak diye üzülüyorum. ve muhtemelen en az 3 maç verilecektir. son olayları düşününce 5 maça şükrederiz dedim.

    baktım hakem hala var'a gitmiyor. penaltı değil ama bir de diyorum veriyormuş... yok lan o kadar da değil diyorum ama yok yok verecek gibi ahahaha. allah belanızı versin diye başlıyorum ve hüseyin göçek penaltıyı gösteriyor.

    var'da yer alan hakemlerin mantıklı bir şekilde hüseyin göçek'i neden kamera'ya davet etmediklerini açıklamaları lazım. bunun mümkün olmadığını biliyorum. bu yüzden görevden alınmalılar. uzaklaştırma, ceza falan değil. açık bir art niyet, şike, adaletsizlik, uygunsuzluk var. 2 hafta önceki fener maçında serdar'in penaltı pozisyonu için de davet etmemişlerdi. o pozisyon da penaltıydı ama ne bileyim yine de insan günah almak istemez. ancak bu maçtaki penaltı ve sonrasında hakemin tutumu, olayın hakem hatası, hakem görüşü, hakem kararı ya da değerlendirmesi olmadığını, açıkça galatasaray'ın hedef alındığının kanıtı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın