• 5
    hayatım boyunca hiçbir zaman insanlara hakettiklerini düşünsem bile bozuk bir üslupla konuşmadım. üslubu bozuk insanla elimden geldiğince muhatap olmadım ve olmak zorunda kalmadım. ha zorunda kalsam onlar gibi karşılık verir miyim onlara? bilmiyorum. fakat şunu biliyorum ki mustafa cengiz geldiği günden beri takındığı salon beyfendisi tavrını, sporda dostluk, kardeşlik isteğini, aman başımız daha çok belaya girmesin modunu bir kenara bırakarak yapmayacaksa bu basın toplantısını vallahi hiç yapmasın daha iyi.

    bu ülkenin dinamikleri bellidir. bu ülkenin vatandaşları vatan, millet, siyaset ve futbol ile yatıp kalkıyor. galatasaray için sokaklara dökülüp isyan yürüyüşleri yapacak olan milyonlarca insan bulursun. çık konuş kardeşim. "daha eğlence amaçlı kullanılan futbolu bile adaletsiz yöneten bu kurumlara yaptırım uygulayamayan devletin hukukunu, adaletini sorgularım ben." de. "bugün desteklediğiniz takımın hakkını yiyen yarın sizin hakkınızı da yer bu kirli oyuna baş kaldırın." de.

    ne şiş yansın ne kebap mantığıyla hareket edilerek bir yere ulaşamayız biz. yarın çatır çatır çıkıp bizi bu durumlara sokan herkesi tehdit edeceksin. başka oluru yok bu işin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın